Гончаренко Центр запрошує на лекцію "Чим унікальний український суржик?!"

  • 2 вер. 2022 14:16
  • 851
    • Новина Гончаренко Центр запрошує на лекцію «Чим унікальний український суржик?!" Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому у Гончаренко Центрі філологиня Наталія Червякова читатиме лкцію на тему суржика.
     
    Мова – це серце нації. Воно б’ється в її грудях, проживаючи усі почуття: радіє, боїться, ненавидить, плаче. Наша ментальність віддзеркалюється у мові. І чим глибше ми поглинаємо у різнобарв'я нашої мови, тим більш глибокою та красивою стає вона.
     
    Не існує нації без мови, не існує мови без нації. Але поруч з цим існує суржик. Чим унікальний український суржик?! Про це пропонує поговорити вчителька української мови Наталія Червякова, котра переїхала до Кропивницького із міста Золоте, що на Луганщині. Там пані Наталя викладає у Золотівському професійному ліцеї, а у Кропивницькому проводить цікаві та захопливі лекторії, присвячені розмаїттю української мови.
     
    Тож, записуйтесь на лекцію "Чим унікальний український суржик?!", котру пані Наталя проведе у суботу, 24 вересня в освітньо-культурному просторі "Гончаренко центр" (початок лекції о 12.00, тривалість - півтори години).
     
    Щоб записатися на участь у зустрічі, будь ласка, заповніть анкету - https://cutt.ly/fCiqT5Y - і без нагадувань приходьте у вказаний день та час за адресою вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку (для орієнтиру - на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер"). Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі, і ця також, безкоштовні!
     
    Щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop
     
    БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги центр припиняє свою роботу, і ви можете піти в укриття поруч (у готелі "Рейкарц" або на фабрикці "Зорянка") заради вашої безпеки. Дітей (навіть разом із батьками) ми не можемо запрошувати та приймати на заходах у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та нашу політику безпеки. Зверніть на це увагу!