Курсанти Донецького державного університету внутрішніх справ проходитимуть "курс молодого бійця"

  • 2 вер. 2022 09:05
  • 669
    • Новина Курсанти Донецького державного університету внутрішніх справ проходитимуть «курс молодого бійця» Ранкове місто. Кропивницький
     
    1 вересня для курсантів-першокурсників, які цьогоріч вступили до Донецького державного університету внутрішніх справ, розпочався «курс молодого бійця».
     
    Двотижневе навчання проходитимуть 425 юнаків та дівчат. Для ЗВО – це найбільший набір курсантів з 2014 року, вимушено переміщеного закладу вищої освіти з Донецька. Цього року табірний збір вперше проходить у Кропивницькому.
     
    Вже учора пройшов поділ майбутніх правоохоронців на навчальні взводи. Хлопці та дівчата пройшли медичний огляд, добовий інструктаж, шикування, отримали формений одяг, ознайомились з розпорядком дня. Табірний збір допоможе юнакам та дівчатам адаптуватися до навчання, згуртуватися та випробувати власні сили.
     
     
    КМБ призваний дати курсантам знання з фізичної, спеціальної, вогневої та стройової підготовки, ознайомлення з нормативними документами, які регламентують діяльність Національної поліції, отримання первинних навиків домедичної допомоги, патріотичне виховання, сформувати професійні, світоглядні і громадянські якості, морально-етичні цінності, відданість службі, забезпечити психологічну стійкість та готовність виконувати службові завдання. Табірний збір – переломний момент між цивільним життям та початком служби в Національній поліції України.
     
     
    ДонДУВС вітає першокурсників із новою сторінкою дорослого життя. Бажаємо легкого та цікавого навчання, цілеспрямованості, терпіння та лишатися вірними прагненню – служити народові України!
     
    Курсанти цілодобово проживатимуть у навчальному закладі, молодь повністю забезпечена харчуванням. Майбутні правоохоронці під час занять лишаютья без телефонів, щоб цілком зосередитись на навчальному процесі.