Кропивницький: На Благодійному аукціоні "Разом до Перемоги" продалися ще три картини

  • 1 вер. 2022 10:07
  • 523
    • Новина Кропивницький: На Благодійному аукціоні «Разом до Перемоги» продалися ще три картини Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Благодійному аукціоні "Разом до Перемоги", який проводила команда Музею мистецтв, були продані ще чотири лоти. В результаті три картини та панно потрапили до фонду музею, пише у ФБ директорка закладу Тетяна Ткаченко. 
     
    "Друзі!! Команда Музею мистецтв рада повідомити, що спільними зусиллями співробітників музею ми придбали з лотів, представлених в рамках Благодійного аукціону на підтримку ЗСУ "Разом до Перемоги", ще ЧОТИРИ твори. 
    З них три картини до фондового зібрання музею - це "Троянди" (3 000 грн.) Бориса Михайловича Вінтенка, "Місток" (7000 грн.) і "Вид на Кременчуцьке водосховище" (5000 грн.) Володимира Олександровича Федорова! А також панно "Янголи" (400 грн.) Олександри Іванівни Пренко для в/ч, яка тримає наше небо!
     
    Тож, до суми, зібраної під час проведення аукціону - 134 800 грн., команда Музею мистецтв додає ще 15 400 грн. В результаті маємо вже 150 200 грн.
    Якщо Ви бажаєте доєднатися до Аукціону, переглянути лоти, які залишилися, є можливість за посиланням https://sites.google.com/.../%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0..." - йдеться у повідомленні.