Кропивницький: Поліція викрила наркоторгівця, який розповсюджував наркотики шляхом "закладок"

  • 29 серп. 2022 13:05
  • 636
    • Новина Кропивницький: Поліція викрила наркоторгівця, який розповсюджував наркотики шляхом «закладок» Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому поліцейські викрили наркозбувача та вилучили з незаконного обігу 60 доз наркотичного засобу.
     
    Протиправні дії громадянина, який збував наркотики шляхом залишення так званих закладок, припинили співробітники патрульної поліції. Чоловік мав при собі мобільний телефон із геомітками, де вже було закладено згортки, які повинні були забрати покупці, та кілька пакунків з канабісом.
     
    У ході санкціонованого обшуку за місцем мешкання громадянина співробітниками слідчого відділу Кропивницького районного управління поліції, за оперативного супроводу управління боротьби з наркозлочинністю в Кіровоградській області ДБН Нацполіції України та під процесуальним керівництвом прокуратури, виявлено і вилучено 32 zip-пакети з дозованим наркотичним засобом, пристрої для його вживання.
     
     
    Вилучені речові докази направили для проведення експертиз.
     
    Правоохоронці продовжують розслідування в рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів».
     
    Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років із конфіскацією майна.
     
    Управління боротьби з наркозлочинністю
    в Кіровоградській області
    Департаменту боротьби з наркозлочинністю
    Національної поліції України