Монета за донат для ЗСУ: Національний банк та ПриватБанк оголошують акцію до Дня Незалежності України

  • 26 серп. 2022 15:23
  • 620
    • Новина Монета за донат для ЗСУ: Національний банк та ПриватБанк оголошують акцію до Дня Незалежності України Ранкове місто. Кропивницький
     
    До Дня Незалежності України Національний банк спільно з ПриватБанком оголошують про старт благодійного збору коштів “Монета за донат для ЗСУ”. Кожен, хто візьме участь у зборі коштів, матиме шанс отримати одну з 10 ексклюзивних пам’ятних монет “Ой у лузі червона калина” (п’ять зі срібла та п’ять із нейзильберу) – з власноручними підписами Голови Національного банку України Кирила Шевченка та Головнокомандувача Збройних Сил України
    Валерія Залужного.
     
    Усі зібрані кошти будуть перераховані на спецрахунок Національного банку, відкритий для потреб Збройних Сил України. Старт збору – 24 серпня 2022 року о 10:00, завершення – 2 вересня 2022 року о 23:59. Більше донатів – більше шансів на перемогу, кількість донатів від однієї людини не обмежена.
     
    З детальними умовами участі у зборі коштів можна ознайомитися 
     
    Монета за донат для ЗСУ: Щоб отримати шанс на виграш монети зі срібла, необхідно переказати 1000 гривень на спецрахунок НБУ за “срібним” QR-кодом.
     
    За кожен донат у сумі 1000 грн учасник отримує один запис у таблиці результатів, з якої за допомогою сервісу рандомайзингу обиратимуться переможці.
    Учасники мають у коментарі до переказу вказати номер свого мобільного телефону, щоб у разі виграшу з ними можна було зв’язатися.
     
    Анжела Дзінзюра
    Спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку