Кропивничан запрошують на лекцію "Боріс Джонсон як письменник"

  • 22 серп. 2022 12:35
  • 565
    • Новина Кропивничан запрошують на лекцію «Боріс Джонсон як письменник» Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Гончаренко Центрі Кропивницький у суботу, 27 серпня, відбудеться лекція "Література for everybody, або Боріс Джонсон як письменник".
     
    Фраза «Добрий день, everybody», яку сказав британський прем'єр Борис Джонсон під час приїзду до Києва, стала справжнім хітом і її тепер використовують мільйони людей. Але чи знали ви, що Борис Джонсон - не тільки політик та прихильник України, але й письменник? Це маловідомий факт, проте дві його книги видавались в Україні та досить популярні.
     
    Про літературний талант Бориса Джонсона запрошує поговорити у суботу, 27 серпня, о 12.00 у Кропивницькому Гончаренко центрі літературознавець Андрій Осипенко. У місті Слов'янськ пан Андрій працював у книгарні "Є", організовував у своєму місті змістовні та цікаві зустрічі із письменниками.
     
    Тож, заповнюйте анкету на участь - https://cutt.ly/vXTRDNW - і без зайвих нагадувань та запрошень приходьте на лекцію у суботу, 27 серпня (початок о 12.00, будь ласка, не запізнюйтесь). Працюємо за адресою вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку (для орієнтиру - на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер").
     
    Ця лекція відбудеться у рамках освітнього проекту «Світогляд», що його втілює Кропивницький Гончаренко Центр за підтримки Жіночого Альянсу за Обмін Знаннями (WAKE, США). Мета проекту – дати внутрішньо переміщеним особам, котрі переїхали у Кропивницький внаслідок рашистської агресії, можливість поділитися своїми знаннями та досвідом. Якщо ви є вимушено переміщеною особою і зараз мешкаєте у Кропивницькому та маєте бажання стати лектором чи лекторкою у рамках проєкту, будь ласка, заповнюйте анкету - https://cutt.ly/IGlqwGD
     
    WAKE - це Жіночий Альянс за Обмін Знаннями, чия місія полягає в тому, щоб використовувати технології для розширення прав і можливостей жінок у всьому світі. WAKE об’єднує інноваційних лідерок у сфері прав жінок із високим ступенем впливу з технологічними інструментами та досвідом, щоб допомогти їм прискорити свій вплив і масштабувати свою роботу. WAKE співпрацює з компаніями, організаціями та приватними особами, щоб використовувати технологію, а також залучати технологів та експертів, щоб максимізувати результати для місцевих партнерів. ФБ сторінка WAKE: https://www.facebook.com/WakeInternational
     
    Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Щоб бути у курсі новин Гончаренко центру, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop
     
    БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги заняття у центрі припиняється, і ви можете самостійно піти в укриття поруч із центром заради вашої безпеки (у готелі "Рейкарц" чи на фабриці "Зорянка"). Дітей та підлітків ми не можемо запрошувати та приймати на заходах у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та нову політику безпеки. Зверніть на це увагу!!