Бажаєте працювати у банківській сфері? Запрошуємо на навчання

  • 22 серп. 2022 11:19
  • 465
    • Новина Бажаєте працювати у банківській сфері? Запрошуємо на навчання Ранкове місто. Кропивницький
     
    Ви відповідальні, уважні та дисципліновані? Пропонуємо вам опанувати професію «Касир у банку» та розпочати професійний шлях у сфері банківських послуг.
     
    Як оформити платіжне доручення, відкрити депозитний чи картковий рахунок, нарахувати відсотки за вкладами, приймати вклади за комунальні послуги – це лише невелика частина того, чого навчать вас викладачі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.
     
    Початок навчання 25 серпня 2022 року. Навчання триватиме 8 місяців.
     
    Зацікавила робота у сфері банківських послуг? Деталі дізнавайтесь у відділі організації профнавчання обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32-13-28 або у найближчому центрі зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування.
     
    Контакти тут: https://cutt.ly/OJ48QYR.
     
    Звертаємо увагу, що для безробітних, зокрема й Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безкоштовно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у серпні 2022 року, тут: https://cutt.ly/3JpR7S1.
     
    Є питання сфери зайнятості? Звертайтеся за телефонами, що розміщені тут: https://cutt.ly/hZEr1jN/.
     
    Кіровоградський обласний центр зайнятості