У Кропивницькому знайшли тіло начальника УСБУ в Кіровоградській області Наконечного

  • 21 серп. 2022 12:10
  • 661
    • Новина У Кропивницькому знайшли тіло начальника УСБУ в Кіровоградській області Наконечного Ранкове місто. Кропивницький
     
    Служба безпеки України спільно з Державним бюро розслідувань вивчає обставини смерті начальника СБУ у Кіровоградській області Олександра Наконечного, інформує сайт Прямий з посилання на СБУ.
     
    “СБУ та ДБР вивчають усі обставини смерті начальника Управління Служби безпеки у Кіровоградській області. Після того, як інформація буде зібрана у повному обсязі та проаналізована, ми поінформуємо суспільство”, – йдеться в повідомленні СБУ.
     
    У Кропивницькому знайшли мертвим начальника УСБУ в Кіровоградській області Наконечного. У чоловіка було вогнепальне поранення.
     
    Як пише Дніпро оперативний, на бездиханне тіло Наконечного 20 серпня близько 22:50 натрапила його дружина. Він помер від вогнепального проникаючого поранення.
     
    За попередньою інформацією, чиновник скоїв акт самогубства із застосуванням нагородної вогнепальної зброї – пістолета. Наразі всі обставини події встановлюють правоохоронці.