Шукаємо прикрасу за кольором шкіри: гайд для красунь

  • 18 серп. 2022 11:03
  • 507
    • Новина Шукаємо прикрасу за кольором шкіри: гайд для красунь Ранкове місто. Кропивницький

    Класифікацій за відтінками шкіри, волосся та очей є декілька. Знайти ідеальну підвіску, кулон чи ланцюжок з різних металів ви можете на minimal.com.ua, обираючи свій найкращий стиль та дизайн ювелірного виробу.


    Літо — ніжні і теплі дівчата

    Зовнішність, яку пов’язують з літом, має декілька рис: світла та рожева шкіра, білі або світло-русі волосся та сірі чи блакитні очі. Для таких жінок треба підбирати наступні прикраси, щоб підкреслити особливості типу:

    • кращі метали — срібло та платина;

    • каміння вибирати можна серед рожевих перлів, сапфіру;

    • підкреслити колір райдужки можна топазами, гіацинтами та раухтопазами.

    Вам личать холодні відтінки, бірюза, слонова кістка. Може бути в образі і трохи колірних акцентів від жовтого до бузкового.

    Осінь — тепла шкіра та м'які риси

    Карі очі, золотиста чи смаглява шкіра та м'який шоколадний відтінок волосся — це все про дівчат осіннього підтипу. Локони можуть бути з мідним або каштановим відтінком, рудими та темно-русявими пасмами.

    В прикрасах як сережки чи підвіски орієнтуватися можна на золото та рожеве золото. Срібло також може бути, але акуратніше вибирайте холодні тони. Серед металів чудово підкреслять зовнішність топази, онікс чи агати.

    Білосніжка чи зимовий тип

    Блакитні очі, темне волосся та світла шкіра — це про дівчат зимового типу. Іноді райдужка очей може бути коричневою та майже чорною, як у східних народів.

    Вам буквально підійдуть усі прикраси, які блищать та привертають увагу сяйвом. Срібло — ідеальний дорогоцінний метал для вас. А серед каменів вибирайте смарагди, рубіни та сапфіри. Експериментуйте з чорним камінням та перлами.

    Весна чи ніжні образи

    Пшеничне волосся, теплі відтінки шкіри та світлі очі означають, що дівчина має весняний тип. Серед прикрас орієнтуватися потрібно на золоті прикраси, світле або яскраве каміння різних відтінків: від блакитного до жовтого, від помаранчевого до рожевого. Підвіска з контрастним каменем може стати добрим акцентом в образі.