Кропивницьких підприємців запрошують позмагатися за міні-гранти

  • 11 серп. 2022 17:14
  • 897
    • Новина Кропивницьких підприємців запрошують позмагатися за міні-гранти Ранкове місто. Кропивницький
     
    В Україні оголосили конкурс міні-грантів для підприємців, які забезпечують критичні потреби населення України та зайнятість внутрішньо переміщених осіб, інформує міська рада у ФБ.
     
    Ініціатором проведення конкурсу став ресурсний центр ГУРТ у рамках проєкту «Підтримка економічної участі вразливих груп населення, включно з внутрішньо переміщеними особами, в Україні», що виконується Міжнародною організацією праці у співпраці з Федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального Уряду Німеччини.
     
    Учасниками конкурсу можуть бути офіційно зареєстровані суб’єкти підприємницької діяльності (юридичні особи та фізичні особи-підприємці), які здійснюють свій бізнес на підконтрольній уряду України території, чий бізнес вже сьогодні забезпечує критичні потреби населення України та зайнятість ВПО.
    Загальний бюджет конкурсу міні-грантів – 310 тисяч доларів США.
    Максимальний розмір гранту – 360 тисяч гривень.
     
    Розмір кожного затвердженого гранту буде залежати від кількості ВПО, зайнятих у бізнесі протягом тривалості впровадження гранту.
    Рекомендуємо ознайомитися з Положенням про конкурс міні-грантів перед заповненням заявки.
    Кінцевий термін подання заявок на участь у конкурсі міні-грантів – 26 серпня 2022 року.
     
    Рекомендуємо подавати заявки не чекаючи кінцевого терміну, оскільки рішення про надання грантів прийматимуться щотижнево до вичерпання бюджету конкурсу міні-грантів.