Цікавить фермерське господарство? Розвивайтеся у цій сфері разом з нами

  • 4 серп. 2022 09:23
  • 555
    • Новина Цікавить фермерське господарство? Розвивайтеся у цій сфері разом з нами Ранкове місто. Кропивницький
     
    Бажаєте розвиватися у сфері фермерства?
     
    Не зволікайте! Будуйте плани на майбутнє сьогодні! Долучайтеся до курсів цільового призначення за навчальною програмою «Школа фермерства. Основи бухгалтерського обліку, кредитування та оподаткування».
     
    Здобуті знання допоможуть вам у започаткуванні власної справи та додадуть впевненості при організації роботи сільськогосподарського підприємства.
     
    Від викладачів Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості ви отримаєте всю необхідну інформацію щодо фінансових питань у сфері фермерства.
     
    Початок навчання 9 серпня 2022 року.
     
    До відома. Безкоштовне професійне навчання здійснюється для безробітних громадян Кіровоградщини, які зареєстровані у службі зайнятості, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Починайте покращувати свої знання. Деталі дізнавайтесь у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32-13-28 або у найближчому центрі зайнятості чи філії обласного центру за місцем вашого перебування. Контакти тут https://cutt.ly/OJ48QYR.
     
    Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у серпні 2022 року, тут: https://cutt.ly/3JpR7S1.
     
    Є питання сфери зайнятості? Звертайтеся за телефонами, що розміщені тут https://cutt.ly/hZEr1jN/
     
    Кіровоградський обласний центр зайнятості