У Кропивницькому ліквідовують наслідки ракетного удару

  • 29 лип. 2022 12:32
  • 1650
    • Новина У Кропивницькому ліквідовують наслідки ракетного удару Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому триває ліквідація наслідків ракетного удару від російського агресора. Комунальники міста спрацювали дуже швидко і злагоджено.
     
    За дорученням заступника міського голови Олександра Мосіна вони обстежили постраждалий від нальоту житловий будинок, прибирали та демонтували ушкоджені конструкціії. Зафіксовані факти пошкодження вікон і у двох закладах освіти. Тут також проходять відновлювальні роботи.
     
    - Внаслідок прильоту ракет постраждав п’ятиповерховий будинок, у п’яти під’їздах повністю вибите скло, у десяти квартирах повилітали вікна і балкони з рамами. Мешканці будинку кажуть, що стінами пішли тріщини, - повідомила очільниця ЖЕО №2 Світлана Ковальова. -  Вчора працівники ЖЕО прибрали уламки скла і закрили віконні отвори плівкою. Сьогодні комісія комунального підприємства обійде кожну квартиру в будинку, щоб скласти акти ушкоджень і обрахувати збитки.
     
    Скління вікон у під’їздах будинку ЖЕО зробить за власний кошт. За словами Світлани Ковальової, скло уже замовили, сподіваються, що за тиждень його отримають. На решту пошкоджень у будинку складуть відповідні акти.