ТОП-6 функцій кондиціонера, за які ви будете готові доплатити

  • 25 лип. 2022 10:35
  • 634
    • Новина ТОП-6 функцій кондиціонера, за які ви будете готові доплатити Ранкове місто. Кропивницький

    Охолодження приміщення у спеку – головне завдання, заради якого купують побутову кліматичну техніку. Але не лише нею обмежується набір можливостей. Ряд функцій значно полегшує життя власнику кондиціонера, допомагає вирішувати одразу кілька завдань. Саме за них можна заплатити більше і це буде інвестицією в комфорт.

    ТОП-6 корисних додаткових функцій

    Які опції дійсно вам знадобляться і заощадять кошти:

    1. Обігрів. Влітку – свіжість та приємна прохолода, взимку – тепле повітря та швидке прогрівання кімнати. Дуже зручна функція, особливо якщо в будинку є маленька дитина і потрібно підтримувати досить високу температуру взимку - вийде до +20 ... +22С у поєднанні з основним джерелом опалення.

    2. Іонізація. Насичення повітря зарядженими частинками, очищення від пилу, аерозолів, шкідливого газу. З'являється відчуття свіжості, глибокого дихання, відчуття «як після дощу».

    3. Самодіагностика. Допомагає швидко усунути причину поламання чи знайти потрібного фахівця. Номер помилки кондиціонер видасть на екрані, і не потрібно буде щоразу платити за діагностику майстру. Адже це може бути банальна заміна фільтра.

    4. Нічний режим. Оптимальна швидкість охолодження та тиха робота на інверторному компресорі – ідеально для сну у кімнаті зі стабільно комфортною температурою. Вмикається вручну або за таймером.

    5. Осушення. Допомагає зменшити вологість у приміщенні без зміни температури. Запобігає плісняві та грибку, а ця проблема характерна для приватних будинків, цокольних поверхів, кутових квартир.

    6. Зволоження. Підтримка нормальної вологості повітря. Зазвичай під час роботи кондиціонера повітря осушується, і це може викликати дискомфорт, труднощі дихання. Оптимальна вологість підтримується автоматичним датчиком.

    Набором допоміжних опцій та технологій часто відрізняються просунуті моделі від базових бюджетних. Але якщо порахувати, скільки буде коштувати вирішення цих завдань за допомогою іншої техніки, то виходить, що набагато вигідніше купити домашній кондиціонер в Кропивницькому одночасно з цими функціями. А ще це просто зручніше та заощадить простір у будинку.

    Інтелектуальні

    Функції допомагають кондиціонеру налаштовуватися на положення пульта або місцезнаходження людини в кімнаті, направляючи туди потік прохолодного повітря. Технології IFeel та ISee, що реалізують ці функції, подобаються любителям просунутої техніки. Система працює на датчиках присутності людини. Налаштувати кондиціонер під свій графік допоможе і таймер, але він не в кожній моделі.

    Вибирайте техніку, яку використовуватимете на всі 100% – кожна функція повинна працювати на ваш комфорт. Ергономічність – сучасний підхід до вибору кондиціонера, яким приємно користуватися щодня.