Спортивний топ — комфортна мода 2022

  • 22 лип. 2022 11:30
  • 492
    • Новина Спортивний топ — комфортна мода 2022 Ранкове місто. Кропивницький
     
    Жіноча мода прагне одного тренду — абсолютний комфорт у всьому. Вільна сукня, що обтягує, коротка футболка і вкорочений топ — весь одяг пророблений сучасними брендами так, що не доставляє дискомфорту. PUMA не став винятком, замовити зручні спортивні футболки та майки можна за посиланням: https://ua.puma.com/uk/sportivnye-tovary-dlja-zhenshhin/odezhda/futbolki-i-majki.html в офіційному магазині.
     
     
    Тренди 2022 року: який верх у моді
    І укорочені топи, і довгі футболки ніколи не залишать модних сторінок. Але можуть постійно змінювати форму та стиль. Цього року популярністю модниць та поціновувачів комфорту користуються:
    кроп-топ — укорочена довжина, невеликий рукав і необмежену кількість декоративних елементів від гудзиків до розрізу з боків;
    майка — облягаюча модель з м'якого трикотажу, що легко підкреслить переваги спортивного тіла;
    білизняний стиль — зазвичай шовкові або атласні моделі на тонких бретелях, зараз більше використовуються для домашнього носіння.
    2022 абсолютно лояльний до квітів і принтів. Пріоритет віддають базовим однотонним моделям, які легко комбінувати із різними варіантами низу.
     
    Як носити топ: модні поради
    Обмежень, особливих правил етикету з носіння топів та футболок, теж немає. Створити стильний образ можете, якщо наслідуватимете кілька універсальних формул:
    • довга футболка або укорочений топ із велосипедками, можна додати спортивне взуття;
    • кроп-топ із джинсовими шортами, штанами-кльошами, босоніжками та невеликою сумкою;
    • майка з кюлотами або палаццо і кедами.
    Деякі топи з колекцій PUMA можна поєднувати з ніжними спідницями до квіткового принту. Орієнтуйтесь на свій комфорт. Топи легко поєднуються зі звичайними спортивними шортами, легінсами в рубчик.
     
    Звертайте увагу і на поєднання кольорів. Пам'ятайте, що не варто обирати кілька акцентних кольорів, але може бути яскравий контраст із двох або трьох відтінків. З базовим топом можна використовувати яскраві накидки або помітні аксесуари.