Мешканець Новомиргорода виростив коноплі на три мільйони гривень

  • 19 лип. 2022 11:04
  • 675
    • Новина Мешканець Новомиргорода виростив коноплі на три мільйони гривень Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині поліцейські скерували до суду обвинувальний акт стосовно наркозбувача, у якого вилучили 60 кг наркопродукції
     
    Слідчим управлінням поліції області, за оперативного супроводу управління стратегічних розслідувань в Кіровоградській області та процесуального керівництва обласної прокуратури, завершено досудове розслідування кримінального провадження за фактом незаконного виробництва та збуту наркотичних засобів.
     
    Встановлено, що раніше судимий житель Новомиргородської громади вирощував канабіс на території власного домоволодіння у спеціально обладнаних теплицях. Дах будинку використовував як сушильню, а гараж – для подрібнення та фасування канабісу, який у подальшому збував. 
     
     
    Під час проведення санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили нарковмісні рослини і 60 кг готової до збуту продукції на суму у майже три мільйони гривень.
     
    Обвинувальний акт стосовно особи за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) скеровано до суду.
     
    Санкцією статті передбачено покарання – позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.
     
    За матеріалами
    слідчого управління
    поліції Кіровоградської області