ПриватБанк представив фінансові результати за перше півріччя в умовах війни

  • 14 лип. 2022 12:19
  • 472
    • Новина ПриватБанк представив фінансові результати за перше півріччя в умовах війни Ранкове місто. Кропивницький
     
    Підтримка економіки та довіра клієнтів. 
     
    - ПриватБанк адаптується до роботи в нових умовах, дбаючи перш за все про довіру наших клієнтів, підтримку співробітників і власну ефективність. Ми завершили півріччя з прибутком, проте усвідомлюємо, що попереду складний період. Сьогодні передбачити усі ризики неможливо, але ПриватБанк вступив у війну у відмінній фінансовій формі і наразі робить усе для забезпечення стійкості в умовах воєнного стану, відзначає Ганна Самаріна, перший заступник Голови Правління банку.
     
    З першого дня війни ПриватБанк забезпечує підтримку національної економіки. Поряд із авансовими внесками податків та дивідендів в бюджет, інвестуванням у воєнні ОВДП, банк розвиває програми кредитування сільгоспвиробників та інші кредитні програми з державною підтримкою. Так, з початку року кредитний портфель банку (без урахування кредитів, пов’язаних з минулими власниками) збільшився на 16% (вартість грос): фізичні особи отримали доступ до 3,5 млрд грн, а юридичні - до 9,1 млрд грн.
     
    Клієнти банку можуть розраховувати на підтримку - зокрема, завдяки програмам реструктуризації при виході із кредитних канікул. Банк також відчуває довіру клієнтів: кошти на депозитах від початку року збільшились на 61 млрд грн, або 19%. У 1 півріччі банк перерахував понад 70 млн грн. на благодійність для адресної допомоги захисникам України. Більше інформації https://privatbank.ua/ru/news/2022/7/14/1697.
     
    Більше інформації https://privatbank.ua/ru/news/2022/7/14/1697
     
    Анжела Дзінзюра
    Спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку