У Кропивницькому відбулася першість міста з таеквон-до пам'яті Героя АТО Олексія Волохова

  • 12 лип. 2022 11:10
  • 565
    • Новина У Кропивницькому відбулася першість міста з таеквон-до пам'яті Героя АТО Олексія Волохова Ранкове місто. Кропивницький
     
    Минулої суботи, 9 липня, у Кропивницькому на базі КДЮСШ № 2 за сприяння управління молоді та спорту міської ради пройшла першість міста з таеквон-до ІТФ, присвячена пам'яті Героя АТО Олексія Волохова, інформує міська рада у ФБ.
     
    У змаганнях взяли участь спортсмени трьох вікових груп: 2014-2015 р.н., 2012-2013 р.н. та 2009-2011 р.н.
    Змагання проходили за програмою спарінг та туль серед вихованців КДЮСШ № 2, ДЮК «Мрія» та ДЮК «Надія», які зібрали близько 50 спортсменів.
     
    Результати змагань: Костянтин Романовский посів І місце (туль) та ІІ місце (спарринг), Дмитро Артеменко - ІІ місце (туль) та ІІІ місце (спаринг),
    Михайло Пастух - І місце (спаринг) та І місце (туль), Олексій Ульянох - ІІ місце (спаринг), Костянтин Моісеєв - ІІ місце (туль) та ІІІ місце (спаринг), Максим Радченко - ІІІ місце (спаринг), Євген Сіроштан - ІІ місце (спаринг), Станіслав Волчихін - І місце (спаринг) та ІІІ місце туль, Владислав Волчихін - ІІІ місце (спаринг), Микита Лепехін - ІІІ місце (спаринг), Богдан Городок - ІІ місце (спаринг), Тімофій Бондаренко - ІІІ місце (спаринг), Єлизавета Кудіна - ІІІ місце (туль) та ІІІ місце (спаринг), Ксенія Жученко - І місце (спаринг) та ІІІ місце (туль), Ганна Скляренко - ІІ місце (спаринг), Софія Кобзовщюк - ІІІ місце (спаринг) та ІІІ місце (туль), Віталіна Хміль - І місце (спаринг).
     
     Прикметно, що нагороджували спортсменів  батьки загиблого воїна - Героя, пам'яті якого присвячені змагання, Олег та Світлана Волохови та його брат В'ячеслав.