Кіровоградський обласний територіальний центр звертається до родичів військових

  • 11 лип. 2022 19:30
  • 2234
    • Новина Кіровоградський обласний територіальний центр звертається до родичів військових Ранкове місто. Кропивницький
     
    ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ! - звертається до громади Кіровоградський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки у ФБ.
     
    Щодня у соціальних мережах ворог поширює фейки та дезінформацію про Збройні cили України. Рф не полишає амбіційних планів щодо захоплення всієї території України, тому намагається дестабілізувати ситуацію, як в районі проведення активних бойових дій, так і в інших областях нашої країни.
     
    З метою дезінформування громадян України противник використовує фейкові акаунти, чати і боти, надсилає фейкові повідомлення військовослужбовцям, друзям та членам родин. В повідомленнях він закликає забирати українських воїнів з поля бою, мітингувати органи влади в містах і селах. Наслідуючи ціль -  будь-яким способом вдертися глибше на нашу землю, руйнувати наші будинки, ґвалтувати і чинити тортури над українськими громадянами.
    Тактика психологічних операцій ворога побудована на суцільному обмані і застосовується з метою скупчення рідних та близьких захисників і захисниць України. Для цього ворог у своїх повідомленнях сам визначає місце збору.
     
    ШАНОВНІ УКРАЇНЦІ! 
    Не наражайте на небезпеку себе, своїх дітей, рідних і близьких. 
    Не поширюйте у відкритих джерелах інформацією про військовослужбовців та підрозділи Збройних Сил України чи інших військових формувань. 
    Пам’ятайте! Розголошення зазначеної інформації несе за собою кримінальну відповідальність.
    Не читайте неперевірені джерела! Не вірте фейковим повідомленням!
    Вірте Збройним силам України і будьте свідомими громадянами своєї країни. 
    Україна ПЕРЕМОЖЕ!