Де навчать токарній справі?

  • 4 лип. 2022 15:30
  • 452
    • Новина Де навчать токарній справі? Ранкове місто. Кропивницький

    Здобути одну з найпопулярніших робітничих професій наразі служба зайнятості пропонує на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

    Якщо вам більше 18 років, маєте базову загальну середню або неповну базову загальну середню освіту, не маєте проблем зі здоров’ям і бажаєте опанувати професію токаря, звертайтеся до найближчого центру зайнятості.

    Навчання розпочинається 11 липня 2022 року. Термін навчання – 5,5 міс.

    Нагадаємо, що для безробітних громадян, зареєстрованих у службі зайнятості, професійне навчання проводиться безкоштовно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

    Якщо вас зацікавила інформація щодо організації професійного навчання, деталі дізнавайтеся у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32-13-28 або зверніться до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування. Контакти тут https://cutt.ly/OJ48QYR

    З орієнтовним графіком навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у липні 2022 року, можна ознайомитися тут: https://cutt.ly/3JpR7S1

     

    Кіровоградський обласний центр зайнятості