Сергій Шульга: Кіровоградщина – прифронтова область, а тому потрібно готуватися до оборони

  • 30 черв. 2022 15:08
  • 1309
    • Новина Сергій Шульга: Кіровоградщина – прифронтова область, а тому потрібно готуватися до оборони Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кіровоградська область – прифронтова, а тому потрібно готуватися дати відсіч ворогу на випадок погіршення ситуації. Саме для цього в регіоні створюються добровольчі сили оборони. Про це зауважив голова обласної ради Сергій Шульга в інтерв‘ю порталу ПульS (https://pulse.kr.ua/society/serhij-shulha-pro-vijnu-dobrobaty-i-polityku-video/).
     
    - Ми проаналізували, як усе відбувалося на Чернігівщині, на Сумщині, коли не було взаємодії та зв’язку між добровольчими формуваннями і це дозволило противнику просунутися більш глибоко на нашу територію. Враховуючи, що тероборона є резервом для активних військових частин, які також потрібно підтримати, якщо ворог підійде до нашої області, то добровольчі сили – це резерв для оборони саме Кіровоградщини, – пояснив Сергій Шульга.
     
    Він додав, що головний критерій відбору – патріотизм і бажання захищати свій дім.
     
    «Ми запрошуємо людей із усіх професійних сфер», – зазначив Сергій Шульга.
     
    Як уже повідомлялося, голова обласної ради Сергій Шульга уповноважений формувати добровольчі сили оборони на Кіровоградщині.