Безробітні Кіровоградщини можуть вивчитись на слюсаря з механоскладальних робіт

  • 30 черв. 2022 09:17
  • 551
    • Новина Безробітні Кіровоградщини можуть вивчитись на слюсаря з механоскладальних робіт Ранкове місто. Кропивницький
     
    Опануй професію слюсаря з механоскладальних робіт.
     
    Слюсар – робітник, який обробляє метали ручним або механічним інструментом, а також складає, регулює, ремонтує машини та механізми. Існує більше десяти спеціалізацій цієї професії. Здобути одну з них можна за сприяння служби зайнятості.
     
    4 липня 2022 року на базі Полтавського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочнеться навчання за професією «Слюсар з механоскладальних робіт».
     
    За 5 місяців навчання слухачі навчаться розбирати, ремонтувати, складати і випробовувати прості вузли і механізми устаткування, агрегатів та машин; виконувати слюсарне оброблення деталей; виконувати роботи із застосуванням пневматичних, електричних інструментів та на свердлильних верстатах тощо.
     
    Нагадаємо, що для безробітних громадян, зареєстрованих у службі зайнятості, професійне навчання проводиться безкоштовно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Зацікавила інформація? Деталі дізнавайтеся у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32-13-28 або зверніться до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування.
     
    З орієнтовним графіком навчання за іншими професіями, за якими передбачається організація професійного навчання безробітних громадян у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості у липні 2022 року, можна ознайомитися тут: https://cutt.ly/3JpR7S1