Як стати затребуваним в агропромисловій галузі – підвищуйте кваліфікацію

  • 29 черв. 2022 12:08
  • 484
    • Новина Як стати затребуваним в агропромисловій галузі – підвищуйте кваліфікацію Ранкове місто. Кропивницький
     
    Ви тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва категорії А1? Маєте досвід роботи в агросфері та бажаєте удосконалити знання з правил експлуатації сучасних сільськогосподарських машин, навчитися новітнім технологіям обробітку землі, внесення мінеральних та органічних добрив? Звертайся до служби зайнятості.
     
    1 липня 2022 року на базі Львівського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається професійне навчання (підвищення кваліфікації) за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва кат.D1».
     
    Термін навчання – 0,9 міс.
    • Умови направлення на навчання:
    • професійно-технічна освіта;
    • вік особи не менше 18 років;
    • медична довідка з допуском до професії.
     
    Безробітні громадяни, зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання проходять безкоштовно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Якщо вас зацікавила інформація, деталі дізнавайтеся у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32-13-28 або зверніться до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування.
     
    З орієнтовним графіком навчання за іншими професіями, за якими передбачається організація професійного навчання безробітних громадян у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості у липні 2022 року, можна ознайомитися тут: https://cutt.ly/3JpR7S1