Сімейні лікарі, хірурги, терапевти, педіатри: на Кіровоградщині для вас є робота

  • 24 черв. 2022 13:17
  • 890
    • Новина Сімейні лікарі, хірурги, терапевти, педіатри: на Кіровоградщині для вас є робота Ранкове місто. Кропивницький
     
    Якщо ви маєте медичну освіту та сьогодні перебуваєте у пошуку роботи, звертайтесь до державної служби зайнятості, яка запропонує вам робочі місця з гідною заробітною платою.
     
    Наразі у базі Кіровоградського обласного центру зайнятості зареєстровано близько 100 вільних робочих місць для медичних працівників.
     
    Зокрема, серед найбільш затребуваних посад у сфері медицини є лікарі-хірурги, лікарі-терапевти, лікарі-психіатри, лікарі-педіатри, лікарі-анестезіологи, лікарі-офтальмологи, лікарі-гінекологи, сімейні лікарі.
     
    Такі вакансії зареєстровані у Кіровоградському та Олександрійському міськрайонних центрах зайнятості, Світловодській та Знам’янській міськрайонних, Благовіщенській, Голованівській, Добровеличківській, Компаніївській, Маловисківській, Олександрівській, Петрівській та Устинівській районних філіях Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    З іншими наявними вакансіями в регіоні та за його межами можна ознайомитися на сайті Кіровоградського обласного центру зайнятості. Онлайн-помічник за посиланням: https://is.gd/LQ66ql.
     
    Також приєднуйтеся до чат-боту державної служби зайнятості у Telegram-каналі @DCZWorkNowBbot.