Навчіться ремонтувати технічне обладнання та станьте затребуваним працівником

  • 23 черв. 2022 16:09
  • 557
    • Новина Навчіться ремонтувати технічне обладнання та станьте затребуваним працівником Ранкове місто. Кропивницький
     
    У сучасному світі більшість підприємств механізовані. Тому зараз, як ніколи, потрібна людина, яка буде на «ти» з технікою. Служба зайнятості дає вам можливість отримати професію слюсар-ремонтник.
     
    Коли і де? Старт навчання – 29 червня 2022 року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти. Тривалість навчання – 5,5 місяця.
     
    Чого ви навчитеся? Після проходження курсу ви зможете виконувати поточний, капітальний і плановий ремонт техніки. До того ж ви опануєте навички для усування несправностей, заміняючи або ремонтуючи ушкоджені деталі, використовуючи різні інструменти і прилади для проведення вимірів і діагностики. 
     
    Що потрібно? Для того, аби пройти навчання, ваш вік має бути не менше 18 років. Також у вас має бути повна/базова загальна середня освіта та медична довідка.
     
    Нагадаємо, що для безробітних громадян, зареєстрованих у службі зайнятості, професійне навчання здійснюється безкоштовно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Якщо вас зацікавила ця інформація, зверніться до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування або до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32-13-28.
     
    З орієнтовним графіком навчання за іншими професіями, за якими передбачається організація професійного навчання безробітних громадян у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості у червні, можна ознайомитися тут: https://cutt.ly/3Jdtth5.