Співробітники переміщених закладів вищої освіти можуть отримати правову підтримку

  • 22 черв. 2022 17:21
  • 484
    • Новина Співробітники переміщених закладів вищої освіти можуть отримати правову підтримку Ранкове місто. Кропивницький
     
    Співробітники переміщених закладів вищої освіти та наукових установ можуть отримати правову підтримку, інформує міська рада у ФБ. 
     
    У межах ініціативи «Правова підтримка співробітників переміщених закладів вищої освіти та наукових установ України, які постраждали внаслідок агресії російської федерації», буде надано безоплатну консультаційно-правову підтримку. Консультації надаватимуть висококваліфіковані фахівці, вчені та практики.
     
    Для отримання допомоги необхідно надіслати листа на електронну пошту uccplec@gmail.com, вказавши в темі «Правова підтримка».
     
    Координатори програмної ініціативи:
    від Інституту економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова НАН України – директор, член-кореспондент НАН Володимир Уcтименко;
    від Ресурсного Центру соціально-правової та професійної підтримки співробітників переміщених ЗВО/наукових установ – керівник, доктор юридичних наук Тетяна Гудіма;
    від Українського координаційного центру з підвищення правової освіти населення – виконавчий директор, кандидат юридичних наук Антон Cошников.
     
    Програму реалізує Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова НАН України у коаліції з ГО «Асоціація вчених – внутрішньо переміщених осіб» і Українським координаційним центром із підвищення правової освіти населення, створеного за підтримки офісу Ради Європи в Україні.