У Кропивницькому Олександр Косенко презентував книгу поезій "Апостроф" (ВІДЕО)

  • 22 черв. 2022 14:35
  • 759
    • Новина У Кропивницькому Олександр Косенко презентував книгу поезій «Апостроф» (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький

    Весна добігає кінця

    Вже літо
    Та літа не видно
    Все небові плачеться ридма
    І сумно малим горобцям.
     
    У Кропивницькому 9 червня 2022 року в рамках «Літературної вітальні» Музею мистецтв відбулася презентація книги поезій «Апостроф» талановитого українського поета, члена спілки журналістів України, члена видавничої ради «Український пріоритет», лауреата багатьох літературних премій України, волонтера Олександра Косенка.
     
     
    Свої життєвий досвід, мудрість, розум, віру, любов Олександр Іванович передає в поетичних творах. Саме ті слова і образи, які глибоко западають у душу і проростають у ній, даючи щедрі плоди співпереживання і спів осягнення світу, повертаючи речі, у тому числі знайомі та звичні, іншими кутами і гранями. На його вірші написано чимало ліричних пісень. 
     
    Творча зустріч пройшла в теплій, дружній атмосфері. Олександр Іванович вразив всіх присутніх на заході своїм емоційним виконанням поетичних творів та розповідями про знаменитих поетів України. 
     
    Завдяки розвитку інформаційних технологій до привітань з новою збіркою змогли долучитися друзі Олександра Косенка – видатні діячі України.
    На згадку про зустріч учасники отримали книги з авторським підписом.
     
    Олександре Івановичу, дякуємо за Вашу поезію, яка і надихає, лікує та повертає до життя.
     
    І окрема вдячність постійному партнерові нашого музею, команді Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. Є. Маланюка на чолі з директоркою Лариса Савенко за надані матеріали для проведення заходу.