ПриватБанк та “Visa” діджиталізують бізнес Кіровоградщини

  • 21 черв. 2022 17:07
  • 530
    • Новина ПриватБанк та “Visa” діджиталізують бізнес Кіровоградщини Ранкове місто. Кропивницький
     
    295 підприємців Кіровоградщини стали діджиталізованими з початку дії акції ПриватБанку та Visa “Підтримайте країну – приймайте платежі з Visa”.
     
    ПриватБанк нагадує, що акція діє з 5 травня до 30 червня для підприємців, які встановили мобільний додаток “Термінал” для безконтактного прийому оплати за свої продукти та послуги. Банк переказує на допомогу армії 10 грн. із кожної транзакції, а підприємець отримує винагороду - комісія 0% для тих клієнтів, які встановили додаток протягом акції.
     
    - Скажу відверто, ми спочатку вагалися, чи потрібен цей застосунок, чи вигідно, чи дійсно збільшиться обіг, як про це розповідають у банку, - ділиться враженнями Артем Касьяненко, директор мережі закладів "Seven піца". - Тепер стверджую, що не помилилися. Ми встановили його працівникам, що займаються доставкою. Обіг дійсно збільшився, але найголовніше - відразу почали отримувати позитивний фідбек від клієнтів. Задоволений клієнт – мрія будь-якого бізнесу. Чим більше вдячних та задоволений покупців, тим більше можливостей отримати прибуток. Тож ПриватБанк як завжди - круто та сучасно!
     
    - Смартфон завжди у кожного в кишені. Додаток «Термінал» завантажується за хвилину, і ви вже готові приймати оплату, - розповідає Олена Тітаренко,керівник відділу з торгового еквайрингу Центрального макрорегіонального управління ПриватБанку. - Сфери бізнесу, що відкрили для себе усі зручності і переваги додатку “Термінал”- незлічені: це і продавці (від кондитерських до побутової техніки), і сфера обслуговування (від кафе і піцерій до салонів краси і ремонтних майстерень). Така послуга витребувана і популярна повсюди, де є розрахунок між продавцем товарів та послуг і клієнтом.
     
    - Ні для кого не секрет, що клієнти часто нарікають на неможливість розрахуватися за послугу безготівково, - ділиться враженнями Наталія Пісня, Nail майстер та майстер шугарінгу у Кропивницькому. - Термінал купувати, встановлювати мені не вигідно. А от такий додаток - чудова альтернатива.
    Задоволена я, задоволені мої клієнти. І що найбільш важливе - разом з ПриватБанком ми робимо країну кращою: дякуючи акції допомагаємо ЗСУ та
    безготівковим розрахункам - державі.
     
     
    ПриватБанк та Visa пропонує підприємцями регіону мобільний додаток “Термінал” для безконтактного прийому оплати за свої продукти та послуги.
    Скористатися послугою просто: підприємцям потрібно лище завантажити додаток “Термінал”, зареєструватися та вказати всі необхідні дані користувача.
     
    Більше інформації про те, як працює «Термінал» – у відео за посиланням
    <https://www.youtube.com/watch?v=WWsK4i4f16M>.
     
    Спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку