Кропивницький: На вулиці Вокзальній у квартирі зайнявся холодильник

  • 21 черв. 2022 10:43
  • 479
    • Новина Кропивницький: На вулиці Вокзальній у квартирі зайнявся холодильник Ранкове місто. Кропивницький
     
    20 червня о 15:21 до Служби порятунку надійшло повідомлення про займання холодильника та електричних дротів у одній із квартир 9-поверхового житлового будинку по вулиці Вокзальна у Кропивницькому. Вогнеборці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький о 15:32 загасили пожежу, інформує у ФБ Управління ДСНС.
     
    За чверть на північ сталось займання споруди та сміття у Малій Висці по вул. Калинова. Рятувальники 23-ї ДПРЧ м. Мала Виска оперативно загасили пожежу.
     
    Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили 11 пожеж, з них 9 – пожежі трави та сміття на відкритій місцевості, а саме: Олександрійський район – смт Олександрійське (сміття та дерево), м. Олександрія (суха трава), вздовж автошляху Світловодськ – Власівка м. Світловодськ (суха трава), за межами с. Олександро-Степанівка (суха трава); Кропивницький район – смт Олександрівка (сміття та очерет), на околиці м. Бобринець (суха трава), за межами с. Новоандріївка (суха трава); Новоукраїнський район – відкрита територія біля центрального пляжу та вул. В. Бровченка м. Мала Виска (очерет та чагарники).
     
     
    В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж з’ясовуються.