Більшість безробітних Кіровоградщини обирають роботу у сфері сільського господарства

  • 20 черв. 2022 14:16
  • 616
    • Новина Більшість безробітних Кіровоградщини обирають роботу у сфері сільського господарства Ранкове місто. Кропивницький
     
    З початку року за сприяння центрів зайнятості та філій Кіровоградського обласного центру зайнятості працевлаштувалися 5 118 безробітних .
     
    На першому місці – сфера сільського господарства (3 440 осіб), на другому – переробна промисловість (342 особи), а на третьому – сфера торгівлі (324 особи).
     
    Якщо ви перебуваєте у пошуку роботи і не можете самотужки її зайти, завітайте на сайт Кіровоградського обласного центру зайнятості за посиланням https://is.gd/LQ66ql та ознайомтеся з наявними вакансіями. Або за допомогою чат-боту державної служби зайнятості у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot самостійно оформляйте підписку на останні вакансії за регіоном чи галуззю.
     
    У той же час, якщо вас цікавить здобуття нової професії шляхом професійної підготовки або перепідготовки, підвищення кваліфікації, ви можете ознайомитися з орієнтовним графіком навчання за професіями, передбаченими для безробітних громадян у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості у червні 2022 року за посиланням https://cutt.ly/3Jdt