Полюбляєте смачно готувати? Служба зайнятості пропонує навчання

  • 17 черв. 2022 16:37
  • 837
    • Новина Полюбляєте смачно готувати? Служба зайнятості пропонує навчання Ранкове місто. Кропивницький
     
    Якщо ви полюбляєте смачно готувати для своїх рідних, близьких та друзів, то професія кухаря саме для вас! Ніколи не пізно почати опановувати щось нове, коли є бажання. Тим паче, що вмілий кухар ніколи не залишиться без роботи.
     
    Або ж, можливо, у вас є мрія – започаткувати власну справу чи відкрити свій ресторан? Тоді служба зайнятості допоможе отримати базові знання однієї із найпопулярніших професій.
     
    Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості запрошує на навчання кожного, хто мріє опанувати професію кухаря. Старт уже 23 червня 2022 року, тому поспішайте реалізовувати себе у бажаній сфері.
     
    Лише за 5,5 місяця ви навчитеся тішити смакові рецептори вже не тільки своїх знайомих.
     
    Умови навчання: повна загальна середня освіта, вік – не менше 18 років, медична довідка та особова медична книжка.
     
    Після навчання ви зможете впевнено та професійно готувати різноманітні страви як у ресторанах, кафе, кафетеріях, так і у дитячих садках, лікарнях та на підприємствах.
     
    Переймаючи знання та постійно розвиваючись, можна самостійно впевнено пройти шлях від помічника кухаря до шеф-кухаря в елітному ресторані.
     
    Не відкладайте свою мрію на потім!
     
    Якщо вас зацікавила інформація, зверніться до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування або за телефонами, вказаними тут https://cutt.ly/OJ48QYR
     
    Нагадаємо, що для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється безкоштовно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    З орієнтовним графіком навчання за іншими професіями, за якими передбачається організація професійного навчання безробітних громадян у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості у червні 2022 року, можна ознайомитися тут https://cutt.ly/3Jdtth5.