На Кіровоградщині є потреба в слюсарях

  • 16 черв. 2022 14:18
  • 680
    • Новина На Кіровоградщині є потреба в слюсарях Ранкове місто. Кропивницький
     
    Ви слюсар за освітою? Для вас є робота. У центрах зайнятості та філіях зареєстровані майже 40 вакансій для слюсарів різних профілів, яким роботодавці пропонують заробітну плату від 6500 до 14 000 гривень.
     
    Зокрема, слюсар аварійно-відновлювальних робіт, слюсар з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики (електромеханіка), слюсар з механоскладальних робіт, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, слюсар з ремонту рухомого складу, слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, слюсар-електрик з ремонту електроустаткування, слюсар-ремонтник та слюсар-сантехнік.
     
    Тож, якщо ви перебуваєте у пошуку роботи і маєте намір її шукати разом зі службою зайнятості, звертайтеся до центрів зайнятості, де такі вакансії зареєстровані. Зокрема у Кіровоградському та Олександрійському міськрайонних центрах зайнятості, Світловодській і Знам’янській міськрайонних, Благовіщенській, Добровеличківській, Новомиргородській, Новоукраїнській районних філіях Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    З іншими наявними вакансіями можна ознайомитися за посиланням: https://is.gd/LQ66ql або у чат-боті Telegram-каналу державної служби зайнятості @DCZWorkNowBbot, де, послідовно обравши розділи: громадянам – пошук роботи, ви тепер можете самостійно оформити підписку на останні вакансії за регіоном або галуззю.