Через ПриватБанк українці отримали понад 600 тисяч переказів з допомогою від WFP ООН

  • 16 черв. 2022 12:05
  • 563
    • Новина Через ПриватБанк українці отримали понад 600 тисяч переказів з допомогою від WFP ООН Ранкове місто. Кропивницький
     
    Українці, які через війну були змушені залишити свої домівки та шукати прихистку у безпечних регіонах країни, вже отримали через ПриватБанк та Western Union понад 600 тисяч переказів з грошовою допомогою від Всесвітньої продовольчої програми ООН (World Food Programme, WFP). Загальна сума отриманих виплат складає близько 85 млн доларів США, а переважна більшість - 95% переказів - було отримано онлайн на картку ПриватБанку у Приват24.
     
    Нагадаємо, у травні Всесвітня продовольча програма ООН (World Food Programme, WFP) розпочала виплату грошової допомоги внутрішньо переміщеним особам в Україні через Western Union. Сума допомоги дорівнює 2 220 грн на особу та до 6 660 грн на родину.
     
    Отримати переказ Western Union від WFP ООН за кодом Western Union можна через Приват24 (мобільний і веб), у банкоматах, терміналах самообслуговування, у відділеннях банку або зарахувати на картку по телефону клієнтської підтримки 3700 чи у Чат-онлайн.
     
    Спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку