Готуємось до опалювального сезону – навчайтеся на оператора котельні

  • 15 черв. 2022 15:18
  • 611
    • Новина Готуємось до опалювального сезону – навчайтеся на оператора котельні Ранкове місто. Кропивницький
     
    Про початок опалювального сезону заздалегідь потурбувалися не тільки господарники-тепловики, а й служба зайнятості, яка організовує професійне навчання безробітних громадян, зокрема за професією «Оператор котельні».
     
    Базою для навчання є центри професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Чому навчають викладачі цих закладів? Перейдіть за посиланням https://profcentre.odessa.ua/professions/operator-koteln
     
    Тож, якщо вам більше 18 років, маєте повну або базову загальну середню освіту і не маєте проблем зі здоров’ям, звертайтеся.
     
    Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості чекає на вас. Навчання розпочинається 20 червня 2022 року і триватиме 4,5 місяця.
     
    Нагадаємо, безробітні, зареєстровані у службі зайнятості, навчаються безкоштовно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Якщо вас зацікавила ця інформація, зверніться до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування або до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32-13-28.
     
    З орієнтовним графіком навчання за іншими професіями, за якими передбачається організація професійного навчання безробітних громадян у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості у червні 2022 року, можна ознайомитися тут: https://cutt.ly/3Jdtth5