Кропивницький: В умовах воєнного режиму порушення комендантської години є неприпустимим

  • 14 черв. 2022 17:10
  • 715
    • Новина Кропивницький: В умовах воєнного режиму порушення комендантської години є неприпустимим Ранкове місто. Кропивницький
     
    Останніми днями у Кропивницькому зафіксовано факти недотримання мешканцями міста режиму комендантської години, який діє в обласному центрі від 22-ої вечора до 5-ої години ранку. На цьому наголосив заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради сьогодні, 14 червня, інформує міська рада у ФБ.
     
     - Звертаюся до кропивничан та вимушених переселенців – в умовах воєнного режиму порушення комендантської години є неприпустимим. Прошу патрульну поліцію контролювати цей режим, - звернувся до поліціянтів Олександр Мосін.
     
    Комендантська година передбачає низку правил, яких необхідно неухильно дотримуватися всім мешканцям міста.
    Під час комендантської години громадянам заборонено перебування на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток.
     
    Люди, які в період комендантської години перебувають на вулиці, зобов’язані мати з собою документи, що посвідчують особу.
    При встановленні правових підстав порушення режиму комендантської години, громадяни можуть бути затримані та доправлені до відповідного органу для проведення подальшої перевірки.
     
    Вимушені переселенці, які прибувають в обласний центр під час комендантської години, мають повідомити про це міський штаб.