Оперативна обстановка Генерального штабу ЗСУ

  • 13 черв. 2022 13:26
  • 591
    • Новина Оперативна обстановка Генерального штабу ЗСУ Ранкове місто. Кропивницький
     
    Ворог відтіснив підрозділи ЗСУ з центру Сєвєродонецька, бойойві дії тривають, - головне зі зведення Генеральний штаб ЗСУ.
     
    На Сєвєродонецькому напрямку ворог за підтримки артилерії вів штурмові дії у місті Сєвєродонецьк, мав частковий успіх, відтіснив наші підрозділи з центру міста, бойові дії тривають. 
     
    На Харківському напрямку противник вів штурмові дії у напрямку Тернова – Ізбицьке, мав частковий успіх, закріпився на його північній околиці. Здійснив дистанційне мінування можливих шляхів висування наших підрозділів у районі населеного пункту Петрівка, 20 км східніше Старого Салтова. Проводив повітряну розвідку БпЛА у районі Шестакового. 
     
    На Слов’янському напрямку ворожі підрозділи основні зусилля зосереджували на штурмі населених пунктів Долина та Богородичне, успіху не мали. 
     
    На Бахмутському напрямку наші воїни успішно відбили штурмові дії у напрямках Вікторівка – Врубівка та Комишуваха – Врубівка. Ворог відновив наступальні дії у районі населеного пункту Золоте. Закріплюється по рубежу Роти - Миронівка.