На Кіровоградщині є робота для медпрацівників

  • 11 черв. 2022 09:30
  • 816
    • Новина На Кіровоградщині є робота для медпрацівників Ранкове місто. Кропивницький
     
    Більше ста вільних робочих місць, призначених для медичних працівників, зареєстровано у базі вакансій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Зокрема затребувані лікарі різних профілів: сімейний лікар, акушер-гінеколог, анестезіолог, хірург, терапевт, стоматолог, педіатр, психіатр, офтальмолог, отоларинголог, невропатолог, лікар з ультразвукової діагностики та інші.
     
    Із 108 вакансій – 10 передбачають неповну зайнятість лікарів (0,25 та 0,5 ставки). Серед зазначених вакансій 33 пропонується з наданням житла. Заробітна плата становить від 4100,12 до 20 000 гривень.
     
    Крім того, в області потрібні 8 медсестер (медбратів), серед яких і сестра медична-анестезист (брат медичний-анестезист) та сестра медична (брат медичний) з дієтичного харчування. Розмір заробітної плати – від 6500 до 13500 грн.
     
    Такі вакансії зареєстровані у Кіровоградському та Олександрійському міськрайонних центрах зайнятості, Світловодській та Знам’янській міськрайонних, Благовіщенській, Голованівській, Добровеличківській, Компаніївській, Маловисківській, Олександрівській, Петрівській та Устинівській районних філіях Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    З іншими наявними не тільки в регіоні вакансіями, а й за його межами можна ознайомитися на сайті Кіровоградського обласного центру зайнятості. Онлайн-помічник за посиланням: https://is.gd/LQ66ql.
     
    Або приєднуйтеся до чат-боту державної служби зайнятості у Telegram-каналі @DCZWorkNowBbot.
     
    Довідково. У третю неділю червня в Україні традиційно відзначають День медичного працівника. Щиро вітаємо усіх працівників галузі охорони здоров’я із професійним святом!