6 речей для дому, якщо ви виграли в лотерею

  • 10 черв. 2022 09:56
  • 512
    • Новина 6 речей для дому, якщо ви виграли в лотерею Ранкове місто. Кропивницький

    Усі ми мріємо виграти в лотерею шалену купу грошей, аби, нарешті, реалізувати всі свої бажання. Але що б ви робити, коли б справді виграли? 

     

    Аби допомогти вам уявити, пропонуємо 6 найкращих варіантів того, на що можна витратити свій шалений виграш, аби зробити оселю затишнішою. Лише уявіть: ви відчуваєте, що сьогодні вам пощастить, тому купуєте декілька квитків миттєвих лотерей або обираєте декілька номерів і... виграєте! Така мрія може викликати посмішку, особливо коли метикуватимете, на що витратити такі неймовірні гроші. Тож, уперед! 

     

    Домашній тренажерний зал це справжня революція 

    Мати вдома тренажерний зал означає підтримувати себе в гарній формі та отримувати від цього насолоду. Ви побачите результати майже одразу, адже матимете час та місце для виконання вправ за першим же бажанням. А ще у вас більше не буде виправдання для пропусків тренувань, та й музику для себе можна обирати самостійно - це схоже на ідеальний рецепт для підтримування себе у формі без суєти. Таку ідею, безумовно, варто взяти до уваги у свій щасливий день! 

     

    Може відкритий басейн із підігрівом?

     

     

    Власний басейн дозволяє займатися спортом та забавлятися одночасно і в одному місці. Відкритий басейн із підігрівом, що працює цілий рік - це чудове місце для відпочинку, розваг для дітей (якщо є) і вечірок. Крім того, відкритий басейн набагато кращий за закритий, і його всі оцінять! Тільки уявіть, що ви тішитеся променями лагідного сонечка, дивитеся на хмаринки та дякуєте небу за те, що дало вам виграш, про який ви мріяли все життя. 

     

    Домашні кінотеатри ніколи не виходять із моди 

    Коли вам хочеться запросити друзів на перегляд нової стрічки чи великої спортивної події, що може бути кращим за класний домашній кінотеатр? Власний кінотеатр у маєтку забезпечить вас найкращим місцем для перегляду, незалежно від кількості глядачів. Можна ще додати автомат зі снеками чи апарат для приготування попкорну, аби почуватися наче в кінотеатрі, навіть на території власного маєтку. 

     

    Просторий гардероб з островом для примірювання

    Коли необхідно мати вбивчий вигляд на якійсь події, потрібно мати місце, де можна підготуватися належним чином. Звичайної спальні недостатньо для людини, яка щойно зірвала "куш", тому єдиний вихід - почати будівництво просторого гардероба з островом для примірювання вбрання. Маються на увазі дзеркала в повний зріст, підсвічування для одягу на кожній стіні та острів для примірювання з усіма вашими аксесуарами. Але не забудьте залишити хоч якусь частку виграшу на вбрання, щоби заповнити новий гардероб! 

     

    Окрема дитяча ігрова кімната

    Дитяча ігрова кімната - це ідеальний рецепт на випадок дощу, то чому не додати її до власної оселі, адже гроші вже є? Доки ваша малеча шаленіє та ходить "на голові", ви зможете розслабитися в куточку під улюблену музику (ба навіть із келихом вина). А, оскільки ви будете її проєктувати від самого початку, можна залучити для цього дітей, аби у вас вийшла така кімната, після якої їм би не схотілося ніде більше грати. Це ідеальна ідея для тих, хто хоче перетворити власний будинок на справжній дім, і зробити щось насправді особливе для власних дітей у перші роки їхнього життя. 

     

    Критий скеледром 

     

    Останній варіант може здатися дивним, але не поспішайте з висновками. Перетворити одну з багатьох кімнат на скеледром, шляхом додавання лише зачепів аж до стелі та матів на підлогу - це ж чудово та незвично! Повірте, ви не пошкодуєте.

     

    Що далі?

    Ми запропонували доволі непогані варіанти витратити свій неймовірний виграш, тож вам залишилося лише схрестити пальці та сподіватися на виграш. Хто знає, можливо, у вашому новому домі вже є щось із запропонованого, а ви про це й не знали!