Кропивницький: Служба зайнятості допоможе стати професійним офіціантом

  • 7 черв. 2022 10:40
  • 458
    • Новина Кропивницький: Служба зайнятості допоможе стати професійним офіціантом Ранкове місто. Кропивницький
     
    Ви комунікабельні та мрієте працювати в ресторанному бізнесі? Служба зайнятості допоможе!
     
    Правильний психологічний підхід до клієнтів та уважність, відповідальність та витриманість, гарний настрій та відкритість – цими якостями має володіти офіціант.
     
    Вам притаманні ці риси, однак не маєте професійної освіти? Тоді вам до нас! Служба зайнятості пропонує пройти 5-місячне навчання за цією професією.
     
    Долучайтеся! Старт – 13 червня 2022 року. База – Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.
     
    Що цікавого на вас чекає? Поради щодо спілкування з клієнтами, удосконалення дикції, відпрацювання практичних завдань – сервірування столу, доставка замовлення відвідувачу та збір використаного посуду.
     
    Умови навчання: повна/базова загальна середня освіта, вік – не менше 18, медична довідка та особова медична книжка.
     
    Нагадаємо, що для безробітних громадян, зареєстрованих у службі зайнятості, професійне навчання проводиться безкоштовно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Якщо вас зацікавила ця інформація, зверніться до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування або до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32-13-28.
     
    З орієнтовним графіком навчання за іншими професіями, за якими передбачається організація професійного навчання безробітних громадян у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості у червні 2022 року, можна ознайомитися тут https://cutt.ly/3JpR7S1