Стартують курси підвищення кваліфікації за професією «Тракторист-машиніст категорія В1»

  • 6 черв. 2022 12:45
  • 469
    • Новина Стартують курси підвищення кваліфікації за професією «Тракторист-машиніст категорія В1» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Інновації вирощування зернових та новітні технології обробітку землі: що треба знати трактористу-машиністу.
     
    Маєте посвідчення тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва? Бажаєте більше дізнатися про технології обробітку землі? Для успішного працевлаштування необхідно підвищити професійний рівень кваліфікації за цією професією? Тоді вам до нас!
     
    8 червня 2022 року стартує професійне навчання (підвищення кваліфікації) за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, категорія В1».
     
    Про правила експлуатації сільськогосподарських машин, внесення мінеральних та органічних добрив, вирощування зернових та догляд за рослинами інформуватимуть фахівці Львівського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Все це ви освоїте за 1,5 місяця.
     
    Що потрібно від вас? Посвідчення тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва категорії А1, документ про освіту, медична довідка з допуском до професії. Звертаємо увагу, що до навчання може долучитись особа, яка досягла 18 років.
     
    Нагадаємо, що для безробітних громадян, зареєстрованих у службі зайнятості, професійне навчання здійснюється безкоштовно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Якщо вас зацікавила ця інформація, зверніться до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування або до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32-13-28.
     
    З орієнтовним графіком навчання за іншими професіями, за якими передбачається організація професійного навчання безробітних громадян у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості у червні 2022 року, можна ознайомитися тут: https://cutt.ly/3Jdtth5.