Кропивницький: Як на Никанорівці діти розважалися по-спортивному

  • 6 черв. 2022 09:55
  • 494
    • Новина Кропивницький: Як на Никанорівці діти розважалися по-спортивному Ранкове місто. Кропивницький
     
    Спортивно-розважальні заходи для дітей та їхніх батьків відбулися на спортивному майданчику мікрорайону Никанорівка у Кропивницькому, інформує міська рада у ФБ. 
     
    Організаторами спортивного свята стали депутат Кропивницької міської ради Вадим Дрига та місцевий орган самоорганізації населення «Комітет мікрорайону Никанорівка», який очолює Віктор Гончаров, а також управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» та відділення НОК України в Кіровоградській області.
     
    Учасники брали участь у футбольних і баскетбольних конкурсах, змаганнях з дартсу, фрізбі, обертанні обруча та перевірили свої знання, відповідаючи на запитання олімпійської вікторини.
     
     
    Головна мета заходу – популяризувати здоровий спосіб життя серед молодого покоління, допомогти присутнім реалізувати свої спортивні здібності, і, найголовніше – подарувати позитивні емоції дітям у ці нелегкі для України часи.
     
    Переможці змагань і конкурсів отримали дипломи управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, а найактивніші учасники спортивного свята - подарунки від відділення НОК України в Кіровоградській області. Також усі учасники заходу отримали солодощі від депутата Вадима Дриги.