Як TikTok-божевілля може допомогти віднайти меблеву перлину

  • 1 черв. 2022 09:47
  • 487
    • Новина Як TikTok-божевілля може допомогти віднайти меблеву перлину Ранкове місто. Кропивницький

    TikTok має безліч відомих ознак, та головна з них – це підлітки, що імітують улюблені пісні та танцюють під них у власних спальнях. Але платформа набула популярності не тільки завдяки підліткам. 

    Нове покоління соціальних мереж переосмислило інструкції – одвічну класику YouTube – та подають їх тепер як маленькі кліпи, що можна одразу втілювати в життя.

    Популярна тенденція до перепродажу меблів зобов'язана саме цій платформі. З легкої руки таких популярних блоґерів, як Клінтон Ейвері Тарп та Меган Уілер, ця тенденція допомагає людям із різних куточків планети знаходити справжні перли серед меблевого мотлоху. Ось як це працює.

     

    Шукайте правильні меблі

    Клінтон Ейвері Тарп каже, що максимально вигідно купувати комоди, які ще називають сервантами чи буфетами. 

    Клінтон переконаний, що вони дуже практичні, адже їхні розміри дозволяють використовувати їх у різний спосіб, та й вони, здебільшого, зроблені зі смаком. Їх можна легко зробити центральним елементом кімнати, стратегічно оточивши рослинами та стільцями. 

    Іншим безпрограшним варіантом стане оббиті/перетягнуті тканиною меблі. Вони не тільки не втратили власної популярності, а й іноді мають досить сучасний каркас – варто лише прибрати тканину й у вас з'явиться модернізований стілець.

    Крім цього, Тарп переконаний, що кавові/журнальні столики та комплекти меблів для кухні також добре продаються.

     

    Facebook Marketplace – найкраще місце для таких покупок 

    В інтернеті існує безліч шляхів економії грошей та заробітку. Поряд із рекомендаціями для економії грошей для марнотратців є безліч бонусів, на кшталт купонів певних магазинів чи бездепозитних бонусів у казино, що допоможуть заробити трохи грошенят.

    Проте іноді краще зовсім забути про магазини. У Facebook Marketplace люди продають речі одне одному, зазвичай, набагато дешевше собівартості. Це тому, що в них є певна мотивація, наприклад: ті, хто змінює житло, хоче здихатися старих речей якомога швидше. 

    Тарп згадує, що його найкращі покупки він здійснив саме на Marketplace, проте додає, що цікаві речі можна знайти й у стоках та на барахолках. 

     

    Найкраще купувати меблі у вихідні дні

    Вирішальне значення для приголомшливих покупок мають місце й час покупки. 

    Схоже, що пік укладання угод у таких місцях як Marketplace припадає саме на вихідні, коли в людей є вільний час і часто вони навмисно бажають продати річ або речі, скажімо в неділю ввечері, аби потім зі спокійним серцем розпочати робочий тиждень. 

    Серед тижня, швидше за все, продають ті, для кого це є основною професією, а такі люди менше схильні до бартеру. Крім того, оскільки вони не мають нагальної потреби позбутися речей, вони можуть дозволити собі почекати на кращу пропозицію. 

     

    У пошуках дрібних деталей

    Ластівчин хвіст і середньовічні ніжки. Ви, можливо, про такі й не чули, та саме такі хитрі деталі шукає Тарп, коли обирає меблі. 

    Ластівчин хвіст – це різновид кріплення, що надійно та надовго фіксує деталі з дерева. Спеціалісти запевняють, що наявність такого з'єднання свідчить про те, що хазяїн – справжній майстер. Таке кріплення легко помітити, адже воно схоже на 2 склеєних шматочка пазла. 

    Середньовічні ніжки характеризуються звуженням у нижній частині та часто трапляються в диванах і кріслах. Вони були дуже популярними серед меблярів після закінчення Другої світової війни. Крім того, вони свідчать про високу якість виробу, та й мають стильний вигляд.

    Такі дрібні деталі допомагають відокремити зерна від полови та підвищують шанси на отримання максимального прибутку з ваших інвестицій.

     

    Купуйте модні речі

    Мода це завжди добре. Саме так вважає Тарп і додає, що людей часто приваблюють чудернацькі та дивні речі, адже вони їм подобаються. Проблема в тому, що вони подобаються доволі обмеженому колу осіб, через це їх важко продавати. 

    Довідайтеся про поточні тенденції у світі меблів та полюйте на відповідні предмети. Для цього в нагоді стануть сайти, на кшталт Pinterest, варто лише вказати "модні меблі" або щось подібне в пошуку. Запам'ятайте результати та стилі й почніть полювання. 

    І не забувайте про те, що все має бути максимально просто. Не тримайте в себе більше 3 предметів, в ідеалі – не більше 3 модних предметів! Перед наступною покупкою, проаналізуйте прибуток від перших 3 угод, а потім вирішуйте, що купляти далі. 

     

    Використовуйте прості, але ефективні мийні засоби

    У ремонтно-відновлювальних роботах за додаткові витрати ви насправді отримаєте винагороду. Витрати на засіб для миття вікон із властивостями знежирення повернуться вам у вигляді дорощого вигляду предмету й більшого прибутку. Особливого ефекту можна досягти, якщо додати в нього білий оцет, що допоможе видалити плями. 

    До речі, про плями, найкращим варіантом для видалення позначок на оббивці буде використання вологого пилосмоку з маленькою щіткою. Варто лише розпилити, потерти і всмоктати рідину пилосмоком. 

    Лише декілька хвилин важкої праці перетворюють меблі на виставкові зразки, а вас – на професіонала з перепродажу меблів.