Кіровоградщина: Західноєвропейські волонтери передали для поліції області автобус

  • 26 трав. 2022 09:22
  • 478
    • Новина Кіровоградщина: Західноєвропейські волонтери передали для поліції області автобус Ранкове місто. Кропивницький
     
    Народний депутат від Кіровоградщини передав поліції області автобус Mercedes.
     
    Ключі від транспортного засобу отримав очільник обласного главку відомства Роман Козьяков.
     
    - Як громадянин України, як член Комітету з питань правоохоронної діяльності, за дорученням міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського, після повномасштабного вторгнення держави-агресора спільно з керівництвом та особовим складом Нацполіції області докладаємо зусиль для наближення перемоги. І я вдячний своїм друзям, разом з якими ми змогли знайти та придбати комфортний і такий необхідний для правоохоронців транспорт, - зазначив Олександр Дануца.
     
    Керівник поліції області від імені всього колективу подякував за підтримку у роботі поліцейських та розповів, як саме транспортний засіб допомагатиме у несенні служби.
     
    - Автобус, який ми сьогодні отримали завдяки зусиллям народного депутата Олександра Дануци, плануємо використовувати під час виконання різноманітних завдань, наприклад, для доставки особового складу до місць дислокації, а в мирний час, після перемоги, слугуватиме там, де буде необхідність, - зазначив Роман Козьяков.
     
    Цей Mercedes має 50 посадкових місць, кондиціонер, багажні відділення, зручний і легкий в керуванні.
     
    - Можна сказати, що це міжнародний автобус. За реєстрацією він австрійський, але пригнали з Німеччини. Купили ми його разом з моїми хорошими друзями. По-перше ми продали першу марку Укрпошти – голландцю Френку з Роттердаму, і він заплатив 1 300 євро завдатку за автобус. Ми розуміємо, що марки стільки не коштують, але Френк хотів своїми грошима допомогти Україні. Частина коштів з Праги – українець В'ячеслав Онац допоміг певною сумою грошей. Також власними коштами долучився до втілення задуманого депутат Кропивницької міськради Михайло Бєжан. А, власне, купив, зробив технічний огляд автобуса, пригнав його з Німеччини і сьогодні власноруч доставив на плац та передав правоохоронцям Ігор Дорофей. Тобто разом зробили корисну справу. Тепер цей автобус слугуватиме нашій поліції і наближатиме Перемогу, - додав народний депутат.
     
    Сектор комунікації
    поліції Кіровоградської області