Мобілізовані в "ДНР" окупанти шукають правозахисні організації, щоб утекти з війни

  • 23 трав. 2022 09:12
  • 522
    • Новина Мобілізовані в «ДНР» окупанти шукають правозахисні організації, щоб утекти з війни Ранкове місто. Кропивницький
     
    Вони порівнюють службу в російській армії з рабством, називають це порушенням прав людини і готові до дезертирства.
    Про це свідчать нові телефоні розмови загарбників, перехоплені СБУ. 
     
    «Хоть куда-то обратиться, ну, не знаю, по правам человека, в конце концов. Ё-моё, я что, в плену каком-то или в рабстве? Я не пойму вот это», - розповідає мобілізований житель так званої «ДНР» своїй дружині. 
     
    Він просить її пошукати, до кого можна звернутися за допомогою, бо сам – повністю розгублений. «В россию не пожалуешься, потому, что это россия заставила, петушилину (прим. пушилин) не пожалуешься, потому что он нас подарил или продал россии, Украине – я буду предателем…».
     
    Що ж, даємо підказку для загарбників, які хочуть залишитися живими: телефонуйте за номером 2402 та здавайтеся в полон. Ця "гаряча лінія" спеціально створена для таких випадків. Вам допоможуть.  
    Працює як для російських, так і для українських номерів. 
     
     
    <iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSecurSerUkraine%2Fvideos%2F700529354601631%2F&show_text=false&width=560&t=0" width="560" height="314" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>