Світловодськ готується до наступного опалювального сезону

  • 18 трав. 2022 10:32
  • 538
    • Новина Світловодськ готується до наступного опалювального сезону Ранкове місто. Кропивницький
     
    Маємо зробити все, щоб наступний опалювальний сезон пройшов стабільно - Андрій Райкович, інформує Кіровоградська ОВА у ФБ.
     
    Учора, 17 травня, начальник Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрій Райкович з робочим візитом побував у Світловодській громаді. Головне питання порядку денного - підготовка до опалювального сезону 2022 - 2023 років у місті. 
     
    В ході поїздки Андрію Райковичу доповіли про технічну підготовку однієї із котелень ТОВ "Світловодськпобут", продемонстрували, як в місті триває ремонт тепломереж. Вже під час першого у цьому році засідання обласного штабу з питань підготовки до опалювального періоду обговорили болючі питання теплозабезпечення міста. Минулий сезон тут був дуже проблемним. Тож Андрій Райкович закликав з особливою відповідальністю підійти до об’єктів теплопостачання, готовності житлового фонду та закладів соціальної сфери, а ще - кардинально змінити підходи до господарювання в місті.
     
    - Щоб опалювальний сезон пройшов нормально, вже зараз необхідно проводити підготовчі роботи. Даю завдання не зволікати і починати промивку систем, де необхідно - замінювати мережі, першочергово в соціальних закладах, - зауважив Андрій Райкович. - Якщо військовою лексикою, то на всьому комунальному фронті: тепломережі, внутрішньобудинкові, школи, садочки, лікарні, котельне обладнання. Об’єктів вистачає. Працюйте.