Кіровоградська ОВА рекомендує громадам не підвищувати тарифи на теплову енергію

  • 17 трав. 2022 17:08
  • 793
    • Новина Кіровоградська ОВА рекомендує громадам не підвищувати тарифи на теплову енергію Ранкове місто. Кропивницький
     
    ОВА рекомендує органам самоврядування керуватися Урядовим рішенням стосовно тарифної політики на місцях. На цьому наголосив заступник начальника Кіровоградської ОВА Сергій Поліщук, інформує ОВА у ФБ.
     
    Урядом 29 квітня було прийнято постанову № 502, якою Протягом дії воєнного стану в Україні, органам, уповноваженим встановлювати тарифи, не підвищувати тарифи на теплову енергію (її виробництво, транспортування та постачання), у тому числі тарифи на теплову енергію, вироблену з використанням альтернативних джерел енергії, послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води, централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для населення та застосовувати їх до споживача (населення) на рівні тарифів, що застосовувалися станом на 24 лютого 2022 року, - звернувся Сергій Поліщук до керівників РВА та голів громад під час зумконференції.
     
    Зважаючи, що у період із 24 лютого у 13 громадах були прийняті рішення про зміну тарифів, він закликав усіх керівників місцевого самоврядування керуватися Урядовим рішенням.