ПриватБанк надав аграріям Центральних регіонів пільгові кредити на 2 млрд грн

  • 17 трав. 2022 09:08
  • 424
    • Новина ПриватБанк надав аграріям Центральних регіонів пільгові кредити на 2 млрд грн Ранкове місто. Кропивницький
     
    Центральне макрорегіональне управління ПриватБанку повідомляє про видачу 2 млрд гривень пільгових кредитів на проведення посівної 2022.
     
    - Менше місяця тому ми повідомили про видачу 1 млрд грн пільгових кредитів аграріям Кіровоградської, Полтавської та Черкаської областей і взяли курс на другий ярд. Свої зобов”язання ми виконуємо, - повідомив Ростислав Масло, директор Центрального МРУ ПриватБанку
     
    Кредитування доступне на строк 6 місяців з компенсацією від держави до 0% річних річних у сумі до 60 млн грн для агровиробників з “банком землі” в обробітку від 20 га, які розташовані в регіонах України, де наразі не ведуться бойові дії.
     
    6 млрд грн пільгових кредитів на проведення посівної від ПриватБанку вже отримали українські агропідприємства та фермери. Фінансування для проведення весняних робіт в рамках державної програми пільгового кредитування агровиробників надано більше ніж 2,5 тисячам господарств.
     
    ПриватБанк повідомив, що з 9 травня 2022 року розпочав прийом заявок на фінансування придбання основних засобів. За цією програмою банк планує найближчим часом видати клієнтам 500 мільйонів гривень для придбання сільгосптехніки, комерційного автотранспорту та спецтехніки.
     
    Спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку