Представництво Міжнародної організації зміграції передало Кіровоградщині гуманітарну допомогу

  • 14 трав. 2022 09:30
  • 568
    • Новина Представництво Міжнародної організації зміграції передало Кіровоградщині гуманітарну допомогу Ранкове місто. Кропивницький
     
    Учора радник начальника Кіровоградської ОВА Галина Пастух провела робочу зустріч із координаторками представництва Міжнародної організації з міграції ООН Юлією Сибірянською, Анною Домаранською та Монікою Агілар Фолч (Королівство Іспанія), інформує ОДА у ФБ.
     
    Пані Юлія Сибірянська повідомила, що на запит ОВА Представництво МОМ надала для Кіровоградської області гуманітарну допомогу від Уряду Канади – 13,4 тисячі ковдр. У планах – надання матраців та інших побутових речей для об'єктів, де компактно мешкають внутрішньо переміщені особи.
     
    Ковдри уже доставлено і розвантажено в обласному гуманітарному хабі. 
    - Це лише невелика частина тієї допомоги, яку надає Канада через Міжнародну організацію з міграції, і ми вдячні нашим заокеанським друзям за готовність підтримувати гуманітарні зусилля, - сказала Юлія Сибірянська. Вона також зауважила, що у планах МОМ розпочати програму із ремонту тимчасового житла для ВПО у Кіровоградській області.