Кропивницька міська рада прийняла у комунальну власність гуртожиток по проспекту Університетському

  • 13 трав. 2022 11:42
  • 466
    • Новина Кропивницька міська рада прийняла у комунальну власність гуртожиток по проспекту Університетському Ранкове місто. Кропивницький
     
    Учора, 12 травня, Кропивницька міська рада дала згоду на прийняття гуртожитку по проспекту Університетському, 21 до комунальної власності міста, що забезпечить реалізацію житлових прав мешканців гуртожитку.
     
    Сесія міської ради своїм рішенням затвердила також тимчасовий порядок надання ордерів мешканцям зазначеного гуртожитку. Це дозволить їм оформити право власності на приміщення, у якому вони проживають.
     
    Тимчасовий порядок застосовується до мешканців гуртожитку:
    - яких вселено в гуртожиток на визначених законодавством України правових підставах;
    - які фактично проживають у гуртожитку більше п’яти років та не отримали ордери встановленого зразка (або ордери було вилучено) з незалежних від них причин.
     
    Ознайомитися з переліком необхідних документів для отримання ордера можна:
    - на сайті міської ради за посиланням
    http://kr-rada.gov.ua/.../Viddil-vedennya.../perelik_doc.pdf
    - або у відділі обліку житла Кропивницької міської ради за телефонами 35-83-78, 35-83-77.
    Заяву та документи для отримання ордера необхідно подати до: 
    - Центру надання адміністративних послуг у форматі “Прозорий офіс” міста Кропивницького, по вул. Архітектора Паученка, 41/26, каб. 123 (понеділок - четвер з 8:00 до 17:00, п'ятниця з 8:00 до 16:00);
    - відділу обліку житла Кропивницької міської ради по вул. Велика Перспективна, 41, кім. 121 (понеділок - п'ятниця з 8:00 до 16:00, перерва з 12:00 до 13:00).
     
    Тимчасовий порядок не поширюється на мешканців гуртожитку, які мають кімнати на праві власності у зазначеному гуртожитку.