Діловод: опануйте тонкощі документообігу та суть роботи сучасної оргтехніки

  • 11 трав. 2022 15:02
  • 502
    • Новина Діловод: опануйте тонкощі документообігу та суть роботи сучасної оргтехніки Ранкове місто. Кропивницький
     
    Ви пунктуальні, педантичні і уважні до деталей? Упевнено користуєтесь ПК та мрієте вільно працювати з сучасною офісною технікою? Тоді звертайтеся до нас! Навчайтесь на діловода за підтримки служби зайнятості та отримайте гарантований результат – працевлаштування!
     
    Здобувши таку спеціальність, ви матимете можливість працювати секретарем, архіваріусом, виконувати функцію офіс-менеджера тощо. Одним словом, діловод, який має відповідну освіту, без роботи не залишиться.
     
    Тож, 17 травня 2022 року стартує професійне навчання за професією «Діловод», яке дистанційно проводитимуть викладачі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Термін навчання – 4,7 міс.
     
    Умови направлення на навчання:
    • повна або базова загальна середня освіта;
    • вік особи не менше 17 років на момент закінчення навчання;
    • медична довідка.
     
    Звертаємо вашу увагу, що для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Інформацію про інші професії, які можна здобути за сприяння служби зайнятості у травні цього року, дізнавайтеся у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32-13-28 або завітайте на сайт обласного центру зайнятості у рубрику «Професійне навчання» – «Центри професійно-технічної освіти» – «Графік навчання у ЦПТО ДСЗ».
     
    Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості