Кропивницький: Куди звертатися переселенцям, які потребують тимчасового житла?

  • 11 трав. 2022 11:24
  • 624
    • Новина Кропивницький: Куди звертатися переселенцям, які потребують тимчасового житла? Ранкове місто. Кропивницький
     
    «Прозорий офіс» приймає заяви від осіб/сімей ВПО, які потребують житлового приміщення з фондів житла для тимчасового проживання, інформує міська рада у ФБ,
     
    Директор департаменту надання адміністративних послуг міської ради Олександр Нікітенко повідомив, що ЦНАП «Прозрий офіс» Кропивницького розпочав прийом заяв від осіб/сімей внутрішньо переміщених осіб, які потребують житлового приміщення з фондів житла для тимчасового проживання.
     
    - Заява подається разом із пакетом документів. Перелік цих документів визначено Порядком формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб. Після реєстрації документи передаються до відділу обліку ведення житла виконавчого комітету Кропивницької міської ради для опрацювання, - повідомив він.
     
    Директор дапартамента наголосив, що форма заяви, перелік документів до неї, інформаційна і технологічна картка адміністративної послуги, а також система нарахування балів внутрішньо переміщеній особі/сім’ї для визначення пріоритетності надання їм житлових приміщень із фонду, розміщені на офіційному сайті Центру надання адміністративних послуг - https://dozvil.kr-rada.gov.ua/docs/viddil-obliku-zhitla.html.
     
    Послугу – «Взяття внутрішньо переміщених осіб на облік громадян, які потребують житлового приміщення з фондів житла для тимчасового проживання» можна отримати у синьому секторі ЦНАПу. 
     
    Адреса «Прозорого офісу» - вул. Архітектора Паученка, 41/26, (навпроти Краєзнавчого музею).
    Графік роботи: понеділок – четвер 8:00-17:00 год, п'ятниця 8:00-16:00 год. Телефон для консультацій - (0522) 30-87-90, 050-377-70-22, 067-360-64-03.